Besteed jouw salarisadministratie uit bij Securex!

Wat kan ik doen aan een hoog verloop?

De huidige arbeidsmarkt maakt het moeilijk om de openstaande vacatures in te vullen. Wervingskosten zijn de pan uitgestegen en de salariseisen van sollicitanten zijn onbetaalbaar aan het worden. Heb jij ook nog eens een hoog verloop onder jouw werknemers? Dan is het tijd voor een andere aanpak! Het is zoveel makkelijker om goede mensen te behouden dan om goede mensen te werven.

Hoe behoud je goede mensen?

Allereerst is het belangrijk om te achterhalen waarom werknemers weggaan. Dit kan je achterhalen door exitgesprekken te voeren. Zorg ervoor dat de omstandigheden open en veilig zijn. Als werkgever wil je namelijk leren, ook als je het niet ens bent met hetgeen de werknemer zegt. Luister ernaar en ontken het niet. Met deze feedback kunnen wij een waardevol plan opstellen om verloop terug te dringen. Een plan waar jij als werkgever achterstaat. Zo zorgen we ervoor dat je goede werknemers behoudt en nieuwe collega’s aantrekt.

Voordelen voor het achterhalen van de verloopredenen van jouw bedrijf door Ontslaghulp van Securex

Voorkom verloop van medewerkers door redenen te achterhalen waarom werknemers van baan veranderen.

Door middel van een waardevol plan werken aan een betere werkomgeving om zo werknemers te behouden en nieuwe aan te trekken.

Verstoorde relatie - diensten

Beschikbaar voor al jouw supportvragen.

Gaan wij samen het verloop in jouw organisatie verminderen?

Neem dan contact op met onze Legal Advisors. Zij helpen jou graag om het verloop in jouw organisatie te verminderen.